Kāda ir atšķirība starp Twitter bloķēšanu un izslēgšanu?

Tāpat kā jebkurā citā masveidā izmantotā sociālo mediju vietnē, Twitter ir daudz kaitinošu un rupju lietotāju. Daži cilvēki ir vienkārši nezinoši, bet citi tīši kādu troļļo vai uzmācas. Nevienam nevajadzētu paciest šādu uzvedību dzīvē vai internetā.

Kāda ir atšķirība starp Twitter bloķēšanu un izslēgšanu?

Par laimi, Twitter sniedz vairākus rīkus, lai aizsargātu sevi no tik nepatīkamiem cilvēkiem. Varat tos izslēgt, lai filtrētu viņu tvītus no plūsmas, vai bloķēt tos, lai pilnībā atbrīvotos no tiem. Šajā rakstā tiks aplūkotas abu iespēju priekšrocības un trūkumi, paskaidrots, kā tās izmantot, un izpētīts, kas tieši notiek, veicot šīs darbības.

Bloķēšana pakalpojumā Twitter

Cilvēku bloķēšana pakalpojumā Twitter darbojas līdzīgi kā bloķēšana citās sociālo mediju vietnēs, piemēram, Facebook. Ja bloķēsiet kādu personu, šī persona nevarēs redzēt vai retvītīt jūsu tvītus, nosūtīt jums tvītus vai pat nosūtīt jums ziņojumu.

Atverot jūsu profilu, viņi redzēs piezīmi, ka viņiem ir bloķēta iespēja sekot jūsu kontam. Diemžēl tas nozīmē, ka viņi uzreiz zinās, ka jūs viņus bloķējāt. Pat ja Twitter saviem lietotājiem nesūta paziņojumus par bloķēšanu, vienkārša jūsu konta meklēšana tos informēs.

Kad esat kādu bloķējis pakalpojumā Twitter, jūs arī automātiski pārtrauksit sekot viņam, un viņi tiks noņemti no jūsu sekotāju saraksta.

Kā bloķēt kādu pakalpojumā Twitter

Veiciet šīs vienkāršās darbības, lai bloķētu ikvienu pakalpojumā Twitter:

  1. Piesakieties savā Twitter kontā.

  2. Apmeklējiet tās personas profilu, kura drīz tiks bloķēta.

  3. Noklikšķiniet uz ikonas ar trim punktiem.

  4. Jūs saņemsit nolaižamo izvēlni, kurā jums jāizvēlas Bloķēt.

  5. Apstipriniet, ka vēlaties tos bloķēt.

Kā atjaunot bloķēšanu pakalpojumā Twitter

Varbūt jūs nejauši bloķējāt draugu vai pārdomājāt kādu personu. Varat viegli atbloķēt kādu, rīkojoties šādi:

  1. Piesakieties Twitter.
  2. Dodieties uz iestatījumu ekrānu, pēc tam izvēlieties Iestatījumi un konfidencialitāte.
  3. Izvēlieties Privātums un drošība.
  4. Izvēlieties Drošība un pēc tam Bloķētie konti.
  5. Jūs redzēsit visu bloķēto kontu sarakstu.
  6. Noklikšķiniet uz Bloķēts blakus viņu vārdam.
  7. Atcerieties, ka, bloķējot kontu, sekošana kontam tiek pārtraukta automātiski, tāpēc jums būs jāseko vēlreiz, kas var padarīt lietas neērtas.

Izslēgt skaņu pakalpojumā Twitter

Vienkārši sakot, personas izslēgšana pakalpojumā Twitter ir kā pieklājīgāka viņu bloķēšanas versija. Tāpat kā bloķēšana, viņi nesaņems paziņojumu, ka jūs to izdarījāt. Jūs iztīrīsiet savu plūsmu no viņu tvītiem un retvītiem, un viņi joprojām redzēs jūsu retvītus un tvītus. Viņi arī varēs jums sekot un nosūtīt jums tiešas ziņas.

Būtībā jūs viņus slepeni aizliedzat, un viņi to neievēro. Tas ir pārsteidzoši, vai ne? Vienīgais veids, kā viņi var uzzināt, ka esat viņus izslēdzis, ir vairākkārt nosūtīt jums DM. Neredzot atbildi, viņi redzēs, kas notiek.

Dažreiz jūs vēlaties kādu bloķēt sociālajos medijos, pat ja viņi ir jūsu draugs. Viņu tvīti var būt kaitinoši vai pārmērīgi, vai arī viņi vienkārši nezina, kā rīkoties internetā. Šajā gadījumā jūs varat tos izslēgt, nejūtot nekādas vainas sajūtas.

Kā izslēgt lietotāja skaņu pakalpojumā Twitter

Lūk, kā varat izslēgt kādu pakalpojumā Twitter:

  1. Ielogojieties savā kontā.

  2. Apmeklējiet nelaimīgās personas profilu.

  3. Atveriet nolaižamo izvēlni (trīs punkti).

  4. Izvēlieties Izslēgt.

  5. Apstipriniet, ka vēlaties tos izslēgt.

Ja vēlaties kādam ieslēgt skaņu, veiciet tās pašas darbības un tā vietā, lai izslēgtu skaņu, izvēlieties Ieslēgt skaņu.

Galvenās atšķirības starp Twitter bloķēšanu un izslēgšanu

Lai ātri apkopotu galvenās atšķirības, padomājiet par bloku kā absolūtu un izslēgtu kā daļēju risinājumu. Bloķēts lietotājs nekad nevar redzēt jūsu profilu, ja vien viņš nav izrakstījies un neizmanto citu kontu. Izslēgts lietotājs redz visu, ko jūs tvītojat vai retvītojat.

No otras puses, jūs neredzat viņu ziņas savā plūsmā. Viņi joprojām var jums ziņot, retvītēt, pievienot izlasei un citēt jūsu tvītus. Jūs to nevarat izdarīt no sava profila, bet, ja apmeklējat viņu profilu, varat to izdarīt no turienes.

Kas attiecas uz paziņojumiem, tas ir vienkārši. Jūs nesaņemat paziņojumus no bloķētiem lietotājiem, taču varat saņemt paziņojumus no izslēgtiem lietotājiem. Tikai tad, ja sekojat izslēgtam profilam, jūs saņemsit paziņojumu par viņa darbību.

Vai man izslēgt vai bloķēt?

Tagad, kad zināt galvenās atšķirības, jums ir jāizlemj, kādu rīcību vēlaties veikt. Atcerieties, ka cilvēku bloķēšana, lai arī sniedz lielāku gandarījumu, ir arī redzamāka un vieglāk izdomājama.

Ja vēlaties kādu ēnu banēt, vienkārši izslēdziet viņu. Jūs atbrīvosities no tiem un pievērsīsities interesantākiem tvītiem, viņiem pat neko nenojaušot.